miercuri, 7 august 2013

Camasi dama negre



Camasile se numara printre cela mai practice si mai utile articole vestimentare, ele se afla in topul preferintelor fiecarei femei sau barbat adept al stilului office sau casual. 
Camasi dama negre
Camasi dama
 
Aceste camasi dama negre sunt cele mai versatile si elegante articole vestimentare, cel putin, in ceea ce priveste stilul bussines. Ele respecta cerintele impuse de sobrietate si serioziatea locului si momentului insa reprezinta si una dintre cele mai elegante variante ale tinutelor office. 

Camasile de dama negre se regasesc cu succes in tinutele femeilor elegante. Interpretate si reintrepretate, locul si importanta acestora in garderoba fiecarei reprezentante a sexului frumos este foarte bine stabilit, el este mentinut de catre majoritatea designerilor cu rezonanta sonora in lumea modei care, de cele mai multe ori, isi indreapta atentia spre reinventarea obiectelor clasice, obiecte precum posete sau camasi dama negre.

In linii masculine sau siluete feminine, eleganta camasilor de dama negre satisface cerintele celor mai pretentioase gusturi, ele respecta cele mai riguroase indicatii si recomandari in materie de stil. Camasile de dama negre pot fi valorificate si reinterpretate fie cu bijuterii in nuante contrastante atunci cand ne gandim la un look casual sau elegant, fie cu accesorii de genul cravatelor sau al papioanelor potivite pentru tinutele de birou sau atunci cand ne pregatim pentru un interviu.
Camasi dama
Camasi dama negre


Aceste camasi dama negre sunt foarte bine puse in evidenta de curele subtiri aurii sau argintii, potrivite la pantaloni skinny si pantofi cu tocuri inalte, tinuta care cu siguranta va impresiona “publicul”, potrivita pentru orice fel de iesire in oras. 

Tinutele office feminine formate din camasi dama negre sunt cea mai buna alegere atunci cand camasa este pusa in evident de o cravata lejera in nuante aprinse sau contrastante, tinuta care te ajuta sa fii sobra, sa degaji curaj si putere insa care iti va sublinia intr-un mod subtil feminitatea. Pentru un aspect mai feminin si mai elegant, camasile negre pot fi accesorizate cu siraguri suprapuse de perle, ideal in acest sens ar fi daca camasa ar fi dintr-un material diafan, usor transparent. 

O imagine office sic poate fi obtinuta cu usurinta cu ajutorul unei camasi dama negre cu guler si mansete albe, imagine care cu siguranta va fi foarte apreciata atat in randul colegilor cat si al superiorilor ierahici.

 Majoritatea femeilor care  lucreaza in medii office fac confuzie intre sobru si tern, intre demodat si “serios”. De cele mai multe ori imbracaminte estea cea care creeaza prima impresie, cea care spune poate multe decat trebui, de acceea, in special in mediile in care dorim succesul garantat, imaginea trebuie sa concentreze o mare parte din energia fiecaruia dintre noi iar o camasa eleganta negra este cea mai potrivita in acest sens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu